Новости

Повик за ангажирање практиканти

Потребна ти е пракса? Повторно нудиме можност за надградување за апсолвентите на Катедрите за англиски јазик и книжевност и германски јазик и книжевност. Праксата се одржува на локацијата во Ново Лисиче. Периодот предвиден за пријавување е до 5 април, а студентите е предвидено да доаѓаат на пракса од 14 април до 1 јуни. За време […]

»

Уписите се во тек!

25.08.2016 – Уписите за новата учебна година започнуваат на 25 август, а ќе се одвиваат до 16 септември, секој работен ден од 17.00 до 22.00 ч.

»

Подгответе се за IELTS и TOEFL!

24.08.2015 – Во тек се уписите за подготвителните курсеви за IELTS и TOEFL и ќе се одвиваат до 5 септември.

»

Онлајн Пријава

Сакате да се пријавите за некој од курсевите?
Пополнете ја оваа пријава.

Пријави се

Онлајн Тест

Се прашувате кое е вашето јазично ниво?
Решете го онлајн тестот и дознајте.

Тестирај се