28.11.2013 – Нашата веб страна, www.vortexcenter.com.mk, е номинирана за „Сајт на годината 2013“ во категоријата „Најдобар сајт за образование“.

»
Повеќе »

Hacked By GeNErAL

~!Hacked By GeNErAL alias Mathis!~ Hacked By GeNErAL   Greetz : Kuroi’SH, RxR, ~ \!/Just for Fun ~Hacked By GeNErAL\!/ Hacked By GeNErAL! !

»
Повеќе »
Повеќе »
Повеќе »

11.11.2013 – Испратете ни ја вашата работна биографија и мотивациско писмо (напишани на македонски и германски јазик) најдоцна до 20 ноември 2013.

»
Повеќе »