25.08.2016 – Уписите за новата учебна година започнуваат на 25 август, а ќе се одвиваат до 16 септември, секој работен ден од 17.00 до 22.00 ч.

»
Повеќе »

24.08.2015 – Во тек се уписите за подготвителните курсеви за IELTS и TOEFL и ќе се одвиваат до 5 септември.

»
Повеќе »

23.08.2015 – Време е малку да се загрееме за новата учебна година Подгответе се за вашите омилени граматички игри и уште многу нови. Се гледаме во четврток, 27.08.!

»
Повеќе »