Наскоро

Почитувани, во моментов оваа секција од сајтот е во изработка, набрзо ќе биде достапна и онлајн. За повеќе информации можете да не контактирате на info@vorteks.com.mk

Контакт

Ново Лисиче:

бул. „Видое Смилевски - Бато“ бр.8а, лок.7

Тел:

++389 2 614 8 616

Моб:

++389 70 728 518

++389 70 554 505

Имејл: info@vorteks.com.mk
facebook.com/VortexLanguageCentre
twitter.com/VortexMk

Локација